Maak een afspraak voor een inspirerend gesprek!


Ons team Lerende Organisaties

Bij 2Bimproved/DPP2 zijn we dagelijks samen met onze klanten bezig met het ontwikkelen van medewerkers in organisaties. We volgen daarbij de visie van de Lerende Organisatie, de visie van het combineren van leren,  'business improvement' en persoonlijke groei. 

Om deze visie vorm en inhoud te geven is een gestructureerde aanpak nodig, die we hebben opgebouwd door de aanpak van de Lerende Organisatie te combineren met elementen van de Safe-methode (Agile) en daar leercontnent aan te koppelen. Het groeien als Lerende Organisatie is zelf een (leer)proces waarbij het belangrijk is om consequent koers te houden. Wij dragen als DPP2-team graag bij aan dit proces.

"Een Lerende Organisatie ben je continu, altijd en in alles wat je doet, op alle niveaus en in alle disciplines". 


Voel je thuis bij ons team, van harte uitgenodigd!


Door het zorgvuldig inleven in onze organisatie en de flexibele houding heeft 2BI een programma op maat gecreëerd. Hiermee kunnen we een grote stap zetten in het monitoren en sturen van de opleidingen van onze medewerkers.

Cocki Bruggemann - Assistant Production Manager - OJAH BV

Ons team

Douwe Polstra

06-21244332

Alex Wijnakker

06-39267697

Jan Olav Smit

06-21275787

Marco Snel

06-29027662

Mark Verstegen

06-53934442

Gert Meima

06-41069458

Hans Lubbers

06-10943944

Marc Paulissen

06-53588104

Wat anderen over ons zeggen

These slides will be slide-able on the live version of your page!
OJAH BV

De energie van het 2BI team zorgt voor een synergie tussen nieuwe inzichten en onze huidige opleidingssystemen bij Ojah.


Adam Elshout

Manager operations

OJAH BV

Ms. Nameless
Add Your Stars
TGN Fritom

““Het mooie van de DPP2-casusmethode is dat onze medewerkers vanuit eigenaarschap en in multidisciplinaire teamverband, al lerend, werken aan een case die uit onze dagelijkse praktijk is ontstaan. Hierdoor verbeteren en vernieuwen we zelf onze bedrijfsprocessen continu precies in lijn met onze bedrijfsfilosofie.”

Mart Deelman  - Manager - TGN Fritom


Ms. Nameless
Add Your Stars

Meer referenties

DS Smith Packaging - 5 vestigingen Nederland & België

“Met 2BImproved biedt DS Smith haar medewerkers de kans om te groeien in zijn of haar functie én de mogelijkheid om door te groeien naar een andere functie, op de eigen afdeling of elders. 2BImproved is zo opgezet, dat het zeer inzichtelijk is hoe ver je al met je ontwikkeling bent en welke stappen je nog moet nemen om volledig zelfstandig te kunnen werken in de huidige of toekomstige functie.”

Resultaat: Door de maatwerk-aanpak van 2BImproved sluiten proces en gedrag naadloos aan op de strategie. Bovendien wordt dit alles geborgd in de praktijk. “Hoe meer je met 2BI werkt, hoe enthousiaster je wordt, hoe meer ideeën en mogelijkheden naar boven komen!”

DS Smith werkt samen met DPP2/2Bimproved BV Douwe Polstra 06-21244332

Smurfit Kappa

"Het gaat om het borgen van  kennis en kunde en het zorgen dat iedereen altijd op het niveau van de eigen functie opereert. Verder willen we de beschreven methodes met elkaar gaan verbeteren (continu verbeteren) en met elkaar en door collega’s gaan delen door middel van 2BI. Dit is essentieel voor de kwaliteit naar de klant, de continuïteit van ons bedrijf en product, maar ook voor het cv en de persoonlijke ontwikkeling van elke medewerker.

Het idee achter deze manier van opleiden is dat iedereen bij de ontwikkeling van elkaar betrokken is. Zeg maar “Voor medewerkers, door medewerkers”. Praktisch betekent dit dat iedereen mag meedenken en schrijven aan de werkopdrachten en leskaarten en dat leidinggevenden leren hoe ze als praktijkopleider aan de slag kunnen gaan".

Smurfit Kappa werkt samen met DPP2/2Bimproved BV Douwe Polstra 06-21244332

Axxor Nederland & Polen

Axxor is een specialist en wereldspeler op het gebied van honingraatkarton. De producten worden onder andere gebruikt in de meubelindustrie en de automotive.

Bij Axxor telt de kwaliteit van de producten en het vertrouwen van de klanten zwaar.

Nieuwe medewerkers worden in Nederland en Polen via 2BImproved met de werkopdrachten, leskaarten en bijbehorende video’s de machines en werkprocessen eigen gemaakt. Met 2BI zijn medewerkers altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in hun vakgebied.

2BI is voor Axxor een belangrijk instrument als zij audits krijgen van Ikea, ISO en andere certificerende instanties. Traceerbaarheid en verifieerbaarheid van verbeteracties zijn tot op persoonsniveau geborgd.

Axxor werkt samen met PTC Groep als partner van DPP2/2Bimproved Marc Paulissen 06-53588104

Ojah BV

Ojah is een ambitieus productiebedrijf dat plantaardige eiwitten textureert met behulp van de technologie High Moisture Extrusion (HME). Met deze technologie ontstaat het product genaamd Beeter®, dat bijna niet meer van echt vlees te onderscheiden is door de vlezige textuur, malsheid en unieke bite. Er worden bij de productie slechts twee ingrediënten gebruikt, namelijk plantaardige eiwitten en water.

Ojah droomt van een plantaardige revolutie en produceert duurzame eiwitproducten, om deze transitie maximaal te stimuleren. Ojah wil met hun producten mensen over de hele wereld inspireren om meer en vaker voor plantaardige eiwitten te kiezen.

Ojah gelooft dat dit alleen bereikt kan worden door samen te werken met partners die kennis hebben van de lokale markt en consumentenmarketing. En ook partners die expertise hebben in het ontwikkelen van medewerkers, zodat zij de groei en technologie in en rond het bedrijf kunnen bijhouden. 

Ojah werkt samen met Vakmensenvan nu als partner van DPP2/2Bimproved Marco Snel 06-29027662

Gemeente Beesel

De afdeling verantwoordelijk voor het onderhoud van de openbare ruimte kreeg een dubbele doelstelling:

- De kwaliteit leveren die is afgesproken binnen budget.

- Mensen met een afstand tot de reguliere arbeidsmarkt ontwikkelen in algemene vaardigheden en vakvaardigheden, zodat ze weer kunnen starten in een betaalde baan.

Met 2BI is een ontwikkelprogramma ingericht waarin nieuwe medewerkers stap voor stap worden ontwikkeld. 100 dagen voor het certificaat VAKMAN waarin ze de basis leren op het gebied van Veiligheid, Arbo, Kwaliteit, Milieu, Ambitie en Normen & Waarden. Vervolgens de ontwikkeling van verschillende vakvaardigheden.

Beesel heeft eigen examinatoren en met 2BI examineren ze de medewerkers voor alle machinale vakvaardigheden. Dankzij de ontwikkelmotor en heldere eenvoudige opdrachten is ontwikkelen leuk geworden voor mensen die langere tijd aan de kant gestaan hebben.

Gem. Beesel werkt samen met PTC Groep als partner van DPP2/2Bimproved Marc Paulissen 06-53588104

TGN Fritom Zwolle

TGNlFritom is een logistieke organisatie die goederen vervoert, opslaat, beheert en distribueert. De groep doet dit vanuit meer dan tien vestigingen verspreid over Nederland. De moderne dienstverlening voorziet in o.a. tracking & tracing, opslag in eigen TGN l Fritom warehouses, het aankunnen van allerlei verpakkingsvormen en vervoer.

Om de kwaliteit van  dienstverlening en bedrijfsvoering  te ontwikkelen én te borgen heeft TGNlFritom ervoor gekozen om haar medewerkers via de leercasus methodiek (DPP2) op te leiden en te coachen. 2BImproved is daarbij het platform voor de Lerende Organisatie die TGN Fritom wil zijn. Zowel in 2021 als 2022 implementeert TGN Fritom haar bedrijfscasussen inmiddels succesvol en op een lerende manier via teams.

TGN Fritom werkt samen met DPP2/2Bimproved BV Douwe Polstra 06-21244332